Gelegenheidskleding voor bruidsmoeders

Binnenkort ben jij de trotse moeder van een bruid of bruidegom. Of heb je een andere gelegenheid waarvoor je er graag feestelijk uit wilt zien. En dus ben je op zoek naar een prachtige outfit. Bij Cabral ben je dan helemaal in het juiste atelier, want al jarenlang gaan dames stijlvol gekleed naar diverse gelegenheden in een unieke creatie van Cabral.

Voor trouwerijen en andere feestelijke gelegenheden

Couturier Maria Cabral ontwerpt en maakt de prachtige outfits in haar eigen atelier. Of het nou gaat om een feestelijk pakje voor de moeder van de bruid, of om een stijlvolle jurk voor de viering van bijvoorbeeld een jubileum, opening of andere feestelijke gelegenheid. Met bijpassende jas of jasje. Zoek je een feestjurk of bruidsmoederpakje speciaal voor die ene dag, of gelegenheidskleding die juist vaker te combineren is? Wij helpen je graag.

Gelegenheidskleding: op maat gemaakt

Op deze pagina tonen we een aantal voorbeelden van bruidsmoederkleding en pakjes voor andere bijzondere gelegenheden.  De jurk of het pakje wordt speciaal voor jou gemaakt, helemaal op maat, in jouw kleur en in jouw stijl.

Kom gerust eens vrijblijvend bij ons kijken. Dat kan op afspraak, zodat we alle aandacht voor je kunnen hebben, en je goed kunnen informeren over de mogelijkheden van gelegenheidskleding.