Op zoek naar een patroon voor je bruidsjurk?

zelfmakenZoek je een patroon om zelf de bruidsjurk van je dromen te maken? En mooie stoffen en professioneel advies? Daarvoor kun je terecht bij Atelier Bruidscouture Cabral.

Het patroon voor je bruidsjurk maken wij voor je

Je ziet het misschien al helemaal voor je: trouwen in je ideale bruidsjurk. Samen met Maria Cabral, al jaren als couturier bezig met bruidsmode, kun je die jurk zelf maken.  
Vertel ons wat je wensen zijn: wij staan open voor elk idee, van klassiek tot eigentijds. Ook kun je eventueel een aantal pasmodellen van trouwjaponnen aantrekken, zodat je kunt zien welk model bij jou past. Zo komen we samen tot het juiste patroon voor je bruidsjurk.

Advies over kleur en stof

Ook kunnen we je advies geven over de kleur die het beste bij jouw teint past. Is het model, de kleur en de stof gekozen, dan maakt couturier Maria Cabral vervolgens een schets van de bruidsjurk, en neemt ze de mogelijkheden van de diverse bruidsstoffen met je door. Je krijgt dus onze professionele hulp bij het samenstellen van je eigen bruidsjurk. Ben je tevreden, dan knippen wij voor jou het naaipatroon uit de stof van je keuze.

Zelf je bruidsjurk maken van het uitgeknipte patroon

Met het uitgeknipte patroon van je bruidsjurk en onze adviezen ga je vervolgens thuis zelf aan de slag. We begrijpen het best dat je het prettig vindt om nog eens ons advies te krijgen. Je mag daarom nog tweemaal terugkomen voor uitleg of advies. Samen zorgen we ervoor dat je trouwt in de jurk van je dromen!

Kom gerust eens bij ons kijken als je met een door ons geknipt patroon zelf je bruidsjurk wilt maken.